entertainment

Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 2, 08 Dhjetor, Entertainment Show

Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë:Florjan Binaj dhe Adi Pojana Këngëtare: Fifi Të ftuar: Juliana Pasha, Klodiana Shala, Oriela Nebiaj, Isli Islami, Rina Balaj, Graciano Tagani. Na ndiqni në: Shiko kush LUAN Facebook: https://www.facebook.com/shikokushluan/ Instagram: https://www.instagram.com/shikokushluan/

Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 2, 01 Dhjetor, Entertainment Show

Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Adi Pojana Këngëtare: Fifi Të ftuar: Zamira Kita, Dren Abazi, Ervin Kurti, Lei Kraja, Delinda Disha dhe Don Phenom. Na ndiqni në: Shiko kush LUAN Facebook: https://www.facebook.com/shikokushluan/ Instagram: https://www.instagram.com/shikokushluan/

New Eritrean film dama ( ዳማ) last part 44  Shalom Entertainment 2018

ሰላም ተኸታተልቲ ፍልም ዳማ ክምችት ትፈልጥዎ ፍልም ዳማ ን ገለ ሳምንታት ኣቃረጻ ጸኒሓ ብገለ ጸገማት ሕጂ ናይ መውዳእታ ክፍል ንሰደልኩም ኣለና ሞ ሃናጺ ርኢቶ ንጽበ ኣብ ካልእ ስራሕ ኩሉ ጉድለታትና ኣማሊእና የራኽበና ። copyright of Shalom Entertainment 2018 !!!

Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 2, 10 Nëntor 2018, Entertainment Show

Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë:Florjan Binaj dhe Adi Pojana Këngëtare: Fifi Të ftuar: Shpat Kasapi, Valbona Mema, Hygerta Sako, Seven Saraqi, Shyhrete Behluli, Ëngjellushe Salihu, Grida Duma. Na ndiqni në: Shiko kush LUAN Facebook: https://www.facebook.com/shikokushluan/ Instagram: https://www.instagram.com/shikokushluan/

VARMA Official Teaser | Bala | Dhruv Vikram | E4 Entertainment | Tamil

Unveiling the official teaser of #Varma .. A #BALA directorial.. Starring #DhruvVikram .. Latest Tamil Movie. Mukesh R Mehta (#E4Entertainment) presents: VARMA A BALA directorial. A V Anoop, N V Prasad, C V Sarathi Starring: Dhruv Vikram, Megha Chowdhury, Eswari Rao, Raiza Wilson.. RADHAN | M SUKUMAR | VAIRAMUTHU | SATHISH SURYA | V MAYAPANDI | S SANTHANAGOPALAN | M PANDI | NIKKIL MURUGAN For more updates: Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UCXcgltdMvm3ph4D6u-wku5g?sub_confirmation=1